NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Bescherm jouw woning tegen inbrekers

1 Minuten lezen
woning bescherming inbrekers

Iedereen hoopt het nooit mee te maken, een inbraak, maar toch blijft het populair onder de criminelen. Woningen zijn weliswaar beter beschermt tegen inbraken, maar dit weerhoudt inbrekers er niet van om het te proberen (bijvoorbeeld met bruut geweld). In deze blog lees je mijn advies om jouw woning beter te beschermen tegen deze inbrekers. Op https://slotenmakersinleiden.nl/slotenmaker-voorschoten/ kan je meer informatie vinden over het installeren van sloten.

Waarschuw inbrekers

Mijn opa en oma hadden vroeger altijd bordjes bij hun tuin hangen, dat ze waakhonden hadden en camera’s. Geen van beide was waar, maar wellicht is dit de reden geweest dat ze nooit last gehad hebben van inbrekers. Een andere manier om inbrekers te waarschuwen is door een nachtlamp aan te laten bij de voor en achterdeur. Of door moderne sloten te plaatsen die geïnstalleerd zijn door Slotenmakers in Zoetermeer. Inbrekers willen niet opvallen en kiezen vaker voor huizen, waar niemand thuis is. Tenslotte kun je nog een alarmsysteem installeren, dit jaagt niet alleen de inbrekers weg, maar maakt jou en buren ook wakker.

Huur een slotenmaker in

Samen met een slotenmaker kun je kijken naar mogelijkheden om jouw woning beter te beschermen. De ramen en de deuren kunnen extra goed vergrendeld worden met nieuwe sloten. Speciale veiligheidssloten beschermen goed tegen aanvallen van buitenaf. 

Werk samen met je buren

Een andere manier om beter beschermd te zijn tegen inbrekers is door samen te werken met je buren. Inbrekers gaan vaak te werk als je op vakantie bent of weg bent. Vermijd daarom sowieso berichten op social media, waarin je dit soort informatie vermeld. Bij verdachte situaties kun jullie elkaar berichten sturen via een burenapp.

Veiligheid is het belangrijkste

Mijn advies is om zoveel mogelijk preventiemaatregelen te nemen om jouw woning zo goed te beschermen tegen inbrekers. Voor mijn woning heb ik geïnvesteerd in goede woningsloten en een nachtlamp die automatisch aangaat als er mensen langs komen. Daarnaast zorg ik er altijd voor, dat ik beneden alle ramen en deuren goed vergrendel. In je eigen woning wil je een veilig gevoel hebben en hiervoor zou je nog een buurtapp kunnen maken met de buren. Hopelijk zul je dan nooit (meer) last hebben van inbrekers.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

286 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *