NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Bloemen tips en adviezen van de online bloemist

3 Minuten lezen
rode, blauwe, gele en paarse bloemen in een vaas

Wil jij een mooie bos bloemen bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan zijn er heel veel mogelijkheden. Online kun je bij de lokale bloemist bestellen maar natuurlijk ook bij een gespecialiseerde online webwinkel die aan huis bezorgd. In deze blog leggen we enkele opties uit en geven we diverse verzorgings tips en adviezen voor bijv. rozen bestellen.

Bruidswerk

Uw trouwdag is een bijzondere dag. Een dag om lang bij stil te staan. Ook wat betreft de aankleding in de vorm van bruidsboeketten en corsages. Bloemsierkunst neemt hier samen met u de tijd voor. Zodat uw trouwdag tot aan de bloemen toe perfect is. In een persoonlijk gesprek geeft u aan welke stijl en sfeer u wilt creëren. Aan de hand van deze informatie zoekt de bloemist samen met u naar het juiste boeket voor uw trouwdag. Corsages voor uw gasten worden geheel afgestemd op uw wensen. En op uw bruidsboeket natuurlijk. Maar ook de bloemen op de auto, in de kerk, op uw locatie en de bedank bloemen na afloop zullen desgewenst geheel op uw wensen worden aangepast. De bloemen van uw trouwdag zult u zich nog lang herinneren.

Rouwboeketten

Het overlijden van een dierbare brengt altijd veel verdriet met zich mee. Het is een moeilijke tijd voor u en de nabestaanden. Vaak moet er ook nog veel geregeld worden voor de crematie of begrafenis, waaronder mooie bloemen die bijdragen aan een waardig afscheid van de overledene. De bloemenwinkel neemt u in ieder geval die laatste zorg uit handen. Geef uw wensen aan of kom langs. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om te komen tot een prachtig rouwstuk naar wens. Het rouwstuk wordt op de door u gewenste locatie geleverd of kan afgehaald worden in de winkel.

Tips voor bloemen verzorgen

  • Gerbera: Gebruik schoon water met een druppeltje chloor. Een klein laagje water is genoeg.
  • Hyacint: Niet afsnijden, wel schoonmaken! De bolbodem onderaan de steel (herkenbaar aan grond- en wortelresten) zorgt voor een goede wateropname en houdbaarheid.
  • Lelie: Lelie is een sterke bloem zonder veel houdbaarheid problemen. Een tip wanneer u stuifmeel aan de kleren heeft opgelopen: Stuifmeel aan de kleren verwijderen door de kleren droog buiten in zon en wind te hangen. Niet wrijven!
  • Narcis: Het slijm uit de steel is giftig voor andere bloemen (en voor mensen, dus pas op met wondjes aan de handen). Dus enkele uren laten uitlekken in een aparte vaas. Wanneer ze dan gemengd worden niet opnieuw afsnijden.
  • Mimosa: Mimosa-voedsel oplossen in handwarm water. De plastic zak waarin de takken worden verhandeld van onderen losmaken, takken afsnijden, in de vaas zetten (nog in de plastic zak) en de onderkant van de zak gedurende 5 uur over de vaas trekken. De knopjes worden op deze manier open gebroeid en kunnen daarna op eigen kracht verder bloeien.
  • Pioenroos: Bij deze bloemen is de rijpheid van extra belang. De knop moet zacht zijn, anders komen de bloemen niet tot volledige bloei.
  • Roos: Laat de bloemen, in de verpakking, gedurende enkele uren op water op een koele plaats bijkomen. De steel liever niet ontdoornen. Als u toch ontdoornt, zorg er dan voor dat de steel niet beschadigt. Zorg ervoor dat het water schoon blijft. Rozen zijn zeer gevoelig voor bacteriën in het water. Ook snijbloemenvoedsel is een must bij rozen.
  • Tulpen bestellen: Als de bloemen na aankoop slap zijn: Laat de bloemen, in de verpakking, gedurende enkele uren op water op een koele plaats bijkomen.

Bloemen bezorgen aan huis

Bij bestellingen vóór 12:00 uur op werkdagen (zaterdag vóór 12.00 uur) kunnen de bloemen binnen Nederland dezelfde dag bezorgd worden. Bestellingen na 12:00 uur op werkdagen zullen de volgende dag geleverd worden (of op de aangegeven datum). Bestellingen op zaterdag na 12.00 uur (of op zondag) zullen op maandag worden geleverd (of op de aangegeven datum). U kunt tijdens uw bestelling een afleverdatum selecteren. Bovendien is het mogelijk om een opmerking te plaatsen indien er een voorkeur is voor het leveringstijdstip. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het boeket ook op conform uw voorkeur bezorgd wordt.

Gerelateerde berichten
Interieur

System Flex

2 Minuten lezen
System Flex biedt een uitgebreid scala aan flexibele oplossingen voor diverse ruimte-indelingen. Of je nu op zoek bent naar modulaire wanden, plafondsystemen…
Interieur

De klok is overal terug te vinden

2 Minuten lezen
De tijd is een belangrijk onderdeel van ons leven. Soms lijkt het wel alsof er steeds minder tijd beschikbaar is, omdat we…
Interieur

Hoe je de woonkamer winterklaar kunt maken met een haard

2 Minuten lezen
Het wordt steeds kouder en de dagen worden donkerder. Hierdoor krijgen we meer en meer de neiging om lekker binnen te zitten…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *