NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Lifestyle

Zo kleed je de eettafel gezellig aan voor een romantisch diner

2 Minuten lezen
romantisch diner

Lukt het je steeds minder vaak om tijd vrij te maken voor je partner? Leven jullie hierdoor steeds meer langs elkaar heen? Dat is ook niet zo vreemd. In de huidige tijd zijn heel veel zaken minder vanzelfsprekend geworden. Veel mensen werken thuis en we moesten ook een lange tijd de zorg voor de kinderen, het werk en het huishouden met elkaar combineren. Door de drukte van de alledaagse dag werd het hierdoor steeds lastiger om samen te genieten. Bovendien was het ook enkele maanden niet mogelijk om een romantische date te plannen. Hoog tijd dus om hier verandering in te brengen. En dat begint allemaal bij een romantisch diner.

Voordat je echter food places near me op kunt zoeken, is het wel belangrijk om eerst de eettafel gezellig aan te kleden. Maar hoe pak je dat aan? In dit artikel geven we enkele tips.

Investeer in een praktisch tafelkleed

Eten jullie altijd op de bank of aan de salontafel? Hartstikke zonde natuurlijk. De eettafel staat er immers niet voor de sier. Bovendien kan dineren aan de eettafel direct een heel ander gevoel geven. Doordat je niet wordt gestoord door de televisie is het eindelijk weer mogelijk om samen te praten. Indien de deur kraakt en je vaak op en neer moet gaan om wat uit de keuken te halen kan je dat ongemak verhelpen met een praktische deurstopper.

Investeer daarom in een praktisch en mooi tafelkleed om heerlijk op te kunnen dineren. Zo blijft je eettafel niet alleen langer mooi. Je geniet hierdoor ook nog eens van veel meer gezelligheid. Denk bij het kopen van een nieuw tafelkleed niet alleen aan de functionaliteit , maar ook aan de uitstraling en de grootte van je eettafel. Een te klein of te groot tafelkleed is namelijk niet bevorderlijk voor de uitstraling aan tafel. Wat eten we vandaag makkelijk en wat is het weer eenvoudig op te ruimen zeg!

Romantische kaarsjes

Bedenk goed waarom je graag naar een restaurant toe zou willen gaan om jullie datenight te verzilveren. Waarschijnlijk omdat de sfeer daar optimaal is. Mooie tafelkleden, vriendelijk personeel, en romantisch achtergrondmuziekje en natuurlijk een leuk kaarsje op tafel.

Maar waarom zou je deze sfeer en dat ultieme restaurantgevoel niet in je eigen huis kunnen ervaren? Ga daarom eens opzoek naar romantische en sfeervolle eetkameraccessoires. Voor enkele euro’s heb je al heel wat romantische items in je bezit.

Plaats enkele mooie kaarsen op tafel, leg een mooi tafelkleed neer en zet een rustig muziekje aan op de achtergrond. Vervolgens kies je voor eten bestellen bij Butlon en het ultieme restaurantgevoel in eigen huis is compleet. 

Serveer het eten in mooie schalen

Hoewel online eten bestellen natuurlijk enorm veel voordelen heeft en jouw avond echt compleet kan maken, is het eten uit een plastic bakje natuurlijk minder bevorderlijk voor de sfeer aan tafel. Bestel daarom tijdig je favoriete gerechten en serveer deze in mooie schalen. Gebruik vervolgens je mooiste servies en je geniet direct van een geheel andere sfeer.

Wil je je partner verrassen met een heerlijk etentje in eigen huis? Zorg er dan voor dat al jullie favoriete gerechten bezorgd zijn voordat hij of zij thuiskomt. Zo beschik je over voldoende tijd om het eten alvast in mooie schalen op te stellen en de tafel leuk aan te kleden. Succes gegarandeerd!

Gerelateerde berichten
Lifestyle

Goedkoop een veilige trap

1 Minuten lezen
Jaarlijks vinden er in Nederland in en om het huis honderden ongevallen plaatst. Deze ongelukken zijn uiteenlopend van een ongeluk tijdens het…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

2.063 Comments