NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Lifestyle

Goedkoop een veilige trap

1 Minuten lezen

Jaarlijks vinden er in Nederland in en om het huis honderden ongevallen plaatst. Deze ongelukken zijn uiteenlopend van een ongeluk tijdens het koken tot een valpartij in huis. Veel ongevallen die enige vorm van letsel als gevolg hebben zijn in veel gevallen terug te leiden naar de trap en de veiligheid op de trap. Naast het gebruik van een leuning, is ook een goede grip op de tree zeer belangrijk voor een veilige situatie. Met anti slip trap tape kun je op een relatief goedkope en kwalitatieve manier zorgen voor goede grip en daarmee veilige situatie.

Maak de trap minder glad met trap tape

Er zijn verschillende soorten ondergronden waar je voor kan kiezen bij de trap. Sommige trappen zijn voorzien van tapijt of vloerbedekking, wat prettig is met betrekking tot de demping van het geluid. Tapijt is echter wel zeer slijtage gevoelig en daarom heeft een vloerbedekking vaak maar een beperkte houdbaarheid. Een houten gelakte of een geverfde trap heeft vaak de voorkeur, omdat mensen dit het mooiste vinden. Een houten trap is echter wel vaak erg glad, waardoor anti slip trap tape erg goed van pas komt.

Minder onderhoud op lange termijn

Antislip trap tape heeft niet alleen het voordeel dat het bijdraagt aan de veiligheid op de trap, maar ook bescherming biedt tegen slijtage aan de verf- en laklaag. Door de tape te bevestigen op de meest slijtage gevoelige plek blijft de trap langer mooi en hoef je ook minder geld uit te geven aan het onderhoud op de lange termijn. De meestal trap tapes worden geleverd in donkere kleuren die vaak goed te zijn combineren op verschillende trappen en zorgen voor een stijlvol geheel.

Koop trap tape online in de webshop

Antislip tape is tegenwoordig overal te krijgen. Niet alleen bij speciaalzaken die zich richten op vloeren, maar ook in verschillende webshops. In de meeste gevallen kun je de trap tape zelf op maat knippen en zelf besluiten of je de tape over de hele breedte wil plaatsen of alleen op het middelste gedeelte. De tape heeft een zelfklevende laag en wanneer je deze op een schone en vetvrije ondergrond bevestigt dan blijft deze tot jarenlang zitten. Indien je toch onderhoud dient te plegen aan de trap kan de tape makkelijk verwijderd worden zonder dat hiermee de structuur van de trap beschadigd wordt.

Gerelateerde berichten
Lifestyle

Zo kleed je de eettafel gezellig aan voor een romantisch diner

2 Minuten lezen
Lukt het je steeds minder vaak om tijd vrij te maken voor je partner? Leven jullie hierdoor steeds meer langs elkaar heen?…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *