NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

De voor- en nadelen van een boxspring

1 Minuten lezen
boxspring bed

Een boxspring voor in huis kopen wordt niet dagelijks, wekelijks of maandelijks gedaan. Daarnaast besteedt u een derde van uw leven op bed om de benodigde rust te krijgen. Het is daarom belangrijk dat u een boxspring koopt, waar u goed en comfortabel bij voelt al is de boxspring aanbieding nog zo aantrekkelijk. De boxspring is een van de meest verkochte bedden in Nederland, vanwege de comfort en luxe. Voordat u een boxspring gaat aanschaffen, is het handig om te weten wat voor- en nadelen zijn van een boxspring te zetten in uw woning. Lees dus onderstaand artikel goed door voordat u de boxspring aanbiedingen afstruint naar de juiste keuze.

Voordelen van een boxspring

Een goede nachtrust is zeer belangrijk, u wilt thuis ’s nachts lekker kunnen slapen. Niet alleen zorgt het voor een beter humeur, maar ook voor betere prestaties. Een aanschaf van een boxspring zal veel voordelen bieden. Een boxspring in huis biedt de volgende voordelen: 

  • Een boxspring is ook verkrijgbaar in elektrisch verstelbaar. Dis ideaal voor degene die graag lezen, tv kijken of ontbijten in bed. 
  • De combinatie van de verende boxspring en het comfortabele matras biedt de optimale ondersteuning voor uw rug en neemt de ideale houding aan hoe u slaapt.
  • Door de enorme keuzemogelijkheden in het design, kunt u een design op maat laten maken naar uw wensen. 
  • Een boxspring heeft een prettige hoogte, zodat u met gemak uw bed uit kunt stappen. 
  • De boxspring staat bekend om haar lange levensduur. Een boxspring haalt meer dan 25 jaar. 
  • Zowel de ventilatie als de temperatuur van de boxspring is goed. Dit komt omdat de cellenstructuur van de boxspring een open celstructuur heeft.

Nadelen van een boxspring

  • Het onderhouden van een boxspring in de woning is lastig. De bekleding van de boxspring is één geheel waardoor het lastig is om de gehele stof te wassen. Daarnaast kan het een nadeel bieden voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt. Een alternatief zijn kunststofbekledingen, zodat het onderhouden van de allergie gemakkelijker is. 
  • Een boxspring kan enigszins massief overkomen in een kleine slaapkamer. Tegenwoordig zijn er ook boxsprings die in verhouding goed kloppen met de maten van uw kamer. 
  • De onderdelen van een boxspring zijn vaak groot en lomp. Dit kan voor problemen veroorzaken als u van plan bent om in de toekomst te gaan verhuizen.

Gerelateerde berichten
Slapen

Met deze tips kun jij beter gaan slapen

2 Minuten lezen
Wil je de volgende dag goed presteren, dan kun je maar beter zorgen voor een goede nachtrust. Veel mensen in Nederland slapen…
Slapen

De voordelen van goed slapen

2 Minuten lezen
“Je moet op tijd naar bed gaan, want morgen is een belangrijke dag voor je”.Die zin heeft je moeder vroeger vast weleens…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

395 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *